torqeedo

Torqeedo Base Travel 401

3 4
 

O Torqeedo Base Travel είναι η απλή έκδοση του 401 Travel Ο επαναστατικός ηλεκτρικός κινητήρας θαλάσσης: πολύ ελαφρύς, εύκολος στην μεταφορά και πολύ δυνατός. Μπορεί να κινήσει σκάφος μέχρι και 1500 κιλά λόγω της μεγάλης ροπής που αποδίδουν .
Μαζί με το μοντέλο Cruise είναι οι πιό αποδοτικοί ηλεκτρικοί κινητήρες στην αγορά.Η απόδοσή τους είναι έως δύο φορές περισσότερο από τις συμβατικές ηλεκτρικές εξωλέμβιες.
Βάσει αυτών των χαρακτηριστικών οι ηλεκτρικές εξωλέμβιες Torqeedo ανακυρίσσονται ιδανικό μέσο πρόωσης για μικρές βάρκες μικρά ιστιοπλοικά και μικρά ταχύπλοα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τόση δύναμη, οικονομία και εύκολη αποθήκευση. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βοηθητικός (δεύτερος) κινητήρας λόγο του μικρού βάρους.

 

ΤΙΜΗ : 990 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 899 ευρώ

Γιατί να αγοράσετε μια ηλεκτρική εξωλέμβια Torqeedo;
Είναι σχεδιασμένες ειδικά για θάλασσα και έχουν ανόδιο
Δεν προκαλούν καθόλου θόρυβο
Έχουν Γερμανική τεχνολογία και κατασκευή
Δεν μολύνουν το περιβάλλον ούτε με διοξείδιο του άνθρακα ούτε λάδι η πετρέλαιο
Δεν χρειάζονται συντήρηση
Οι κινητήρες Torqeedo δουλεύουν με ρεύμα χαμηλής τάσης μέχρι 42V . Γιαυτό τον λόγο δεν υπάρχει κίνδυνος έκρηξης η κίνδυνος ηλεκτροπληξίας
Δεν έχουν ρελαντί και η προπέλλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλη ώση και για εύκολο χειρισμο το πρόσω και αναποδα είναι στο χέρι ενώ οι ανταγωνισρικοί κινητήρες συγκρίσιμης ιπποδύναμης δεν έχουν ανάποδα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ : 14,8V - 400W
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 27Α
ΠΡΟΠΕΛΑ : 12 Χ 10 Torqeedo
ΜΠΑΤΑΡΙΑ : ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
ΒΑΡΟΣ : 8,5ΚΙΛΑ
ΕΓΓΥΗΣΗ : 2 ΕΤΗ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : ΓΕΡΜΑΝΙΑ

5

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ / ΤΑΧΥΤΗΤΑ
1

2

Bladefish Seajet - Bic Sport Boats - Pioner boats - Bic Sport Kayaks - Caribe Φουσκωτα- σκάφη marin - flexboat φουσκωτά Roughneck Φουσκωτά - Steady boats Speedy boats - Honda Marine - Tohatsu outboards - Kayaks - Τρειλερ - μεταχειρισμένα σκαφη - επικοινωνία

torqeedo
ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 15, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 18545, ΤΗΛ. 2105447452